Sovelluksen asennusvirhe Windows 7:llä

Kaspersky Safe Kidsin seuraavaa versiota ei voi asentaa Microsoft Windows 7:llä, ellei seuraavia päivityksiä ole asennettu:

Asennuksessa ilmenee virhe, koska Microsoft on päivittänyt kolmansien osapuolten sovellusten moduulien ja ajureiden allekirjoituksen algoritmit. Kolmansien osapuolten (kuten Kasperskyn) moduulit ja ajurit allekirjoitetaan nyt SHA256-hajautusalgoritmilla. Sinun tulee asentaa päivitykset KB4490628 ja KB4474419, jotta Kaspersky Safe Kids -moduulit ja -ajurit voidaan allekirjoittaa SHA256-hajautusalgoritmilla.

Käytä jotain seuraavista menetelmistä päivitysten asentamiseen.

Päivitä asennus käyttämällä Windows Updatea

Jos päivitysten automaattinen asennus on pois käytöstä tietokoneellasi:

1. Valitse Käynnistä-valikosta Ohjauspaneeli → Järjestelmä ja suojaus → Windows Update.

Windows Update -ikkuna avautuu.

2. Valitse Windows Update -ikkunan vasemmanpuoleisesti valikosta Muuta asetuksia.
  3. Valitse avautuvasta Tärkeät päivitykset -kohdasta Asenna päivitykset automaattisesti (suositus).

Kaikki tarvittavat päivitykset ladataan ja asennetaan automaattisesti tietokoneellesi.

Jos et halua kytkeä automaattisia päivityksiä päälle, voit päivittää järjestelmän manuaalisesti.

Service Pack 1:n manuaalinen asennus, jos sitä ei ole asennettu

Jos tietokoneellasi on Windows 7 ja Service Packia ei ole asennettu, sinun pitää ensin asentaa Service Pack 1 (KB976932).

Service Pack 1 -päivityksen asennus:

1. Avaa Microsoft Update Catalog -sivusto.
  2. Valitse tietokoneesi käyttöjärjestelmän versio ja napsauta Lataa-painiketta.
  3. Lataa päivitys tietokoneellesi napsauttamalla avautuvassa ikkunassa olevaa linkkiä.
  4. Asenna päivitys.

KB4490628:n manuaalinen asennus

Asenna KB4490628 manuaalisesti seuraavasti:

1. Avaa Microsoft Update Catalog -sivusto.
  2. Valitse tietokoneesi käyttöjärjestelmän versio ja napsauta Lataa-painiketta.
  3. Lataa päivitys tietokoneellesi napsauttamalla avautuvassa ikkunassa olevaa linkkiä.
  4. Asenna päivitys.

KB4474419:n manuaalinen asennus

Asenna KB4474419 manuaalisesti seuraavasti:

1. Avaa Microsoft Update Catalog -sivusto.
  2. Valitse tietokoneesi käyttöjärjestelmän versio ja napsauta Lataa-painiketta.
  3. Lataa päivitys tietokoneellesi napsauttamalla avautuvassa ikkunassa olevaa linkkiä.
  4. Asenna päivitys.